Travelin' Autumn Escape

Bijgewerkt op  
Travelin' Autumn Escape

Travelin' Autumn Escape

Het Travelin' We Walk Weekend stond dit jaar in het teken van een wel heel bijzondere trip: de Travelin’ Autumn Escape! We nodigden een groep van twintig gezellige Travelers uit op het magische landgoed Quadenoord, waar we ons een dag en nacht lang volledig hebben ondergedompeld in het buitenleven. Slapen in tipi’s, eten in het bosrestaurant, een kampvuur met marshmallows en warme choco - de herfst was alom aanwezig! 

Edwin Flores van Casa Foresta nam ons mee op een waanzinnige wildplukwandeling, en leerde ons de kneepjes van het vak! We vonden onder andere een grote sponszwam, roodbruine slanke amanieten en beefsteak fungus!

Na de wandeling werden we door de chefs van Restaurant Zeven in de boskeuken neergezet, om samen van de vangst een feestmaal te bereiden. We maakten kruidenboter, focaccia, paddestoelen-dip en nog veel meer lekkers. Wat een traktatie!

Het diner, dat ook werd bereid door Restaurant Zeven, bestond geheel uit lokale ingredienten. Denk aan wild van de Veluwe, kazen uit Gelderland en groenten rechtstreeks van de boer.

Meer weten over het prachtige landgoed of de wildplukwandeling? Hieronder meer informatie!

quadenoord.nl
casaforesta.nl

gepubliceerd op  Bijgewerkt op